Frakt / Betaling / Retur

Vi opplever at noen kunder oppgir feil e-postadresse, vennligst sjekk denne nøye ved bestilling eller andre henvendelser!

Frakt

Alle lagerførte varer sendes vanligvis samme virkedag som bestilling. Ved forskuddsbetaling må en ekstra virkedag påregnes.

For kunder på Svalbard, har PostNord innført et tilleggsgebyr på pakker som sendes hit. Dette medfører et tilleggsgebyr på kroner 260,-.

Hvis varen ikke blir hentet innen fristen, og dermed returnert til oss, påløper det en faktura med gebyr på kroner 300,- + fraktpris.


Betaling

Alle bestillinger kan betales direkte med de vanligste korttypene i vår nettbutikk, eller via PayPal. Klarna eller forskuddsbetaling er også alternativer som kan velges.

Firmakunder som ønsker faktura blir kredittsjekket. Blir du ansett som ikke kredittverdig, blir ordren omgjort til forskuddsbetaling, og du vil få beskjed om dette per e-post. Ved forskuddsbetaling må en ekstra virkedag påregnes før varen sendes fra vårt lager.


Retur

Vi har ikke fri retur av våre leveranser, med mindre noe annet er avtalt på forhånd. Alle varer som sendes i retur skal inneholde et angrerettsskjema.

All returer sendes til følgende adresse:

Bygg og Hobby AS

Myraveien 33, 7710 Sparbu. 
Bruk telefonnummer 91902920 når du skal sende pakke i retur!

Pakker med postoppkrav blir ikke hentet ut.