Sikkerhet og personvern
 
Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig.
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

 

Innsamling av personlige opplysninger
Vi samler også inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Disse opplysningene kan være: IP-adresse, Web-lesertype, operativsystem, domenenavn, tilgangstid og henvisende Web-områdeadresser. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av vår nettside.

 

 
Bruk av personlige opplysninger
Vi bruker de personlige opplysningene til følgende formål:
  • For å sikre at området dekker dine behov.
  • For å levere produkter og tjenester, som nyhetsbrev, spesialtilbud og annen informasjon som du ber om eller kjøper.
  • For å hjelpe oss med å lage og publisere innhold som er relevant for deg.
  • For å varsle deg om nye varer, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester fra oss, hvis du ber om det.
Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse, med unntak av de begrensede unntakene som allerede er nevnt. Informasjonen vil bare bli brukt til formålene nevnt ovenfor. Hvis du registrerer deg, forteller du oss også hvordan og om du vil at vi skal kommunisere med deg.
 
Tilgang til de personlige opplysningene
Vi gir deg midler til å sikre at de personlige opplysningene dine er riktige og oppdaterte. Hvis du registrerer deg på vår hjemmeside vil du ha full oversikt over bestillingen din til en hver tid.
 
Falsk e-post
På grunn av en svakhet i dagens e-postsystemer er det dessverre relativt enkelt å utgi seg for å være en annen avsender i en e-post. Du kan derfor ikke bruke avsenderfeltet til å vurdere seriøsiteten eller avsenderen av e-posten, enten adressen slutter på @bygghobby.no eller noe annet. Det er heller ikke praktisk mulig for oss å forhindre at noen utgir seg for å være BYGG OG HOBBY AS på denne måten.

Hvis du er i tvil om en e-post kommer fra BYGGHOBBY.no eller ikke, kan du benytte følgende retningslinjer:

  • BYGGHOBBY.no vil aldri be deg oppgi kredittkortinformasjon ved å klikke på lenker i e-poster.
  • BYGGHOBBY.no vil aldri be deg "bekrefte" eller "verifisere" din kontoinformasjon ved å klikke på lenker og oppgi brukernavn og passord. Brukernavn og passord trenger du kun når du skal utføre en aktivitet på din brukerkonto på BYGGHOBBY.NO
  • Hvis du vil være helt sikker på at du er på BYGGHOBBY.no, kan du skrive www.bygghobby.no inn i nettleseren din manuelt.